30-urni OSNOVNI TEČAJ ŠVEDSKE - KLASIČNE MASAŽE TELESA
Dotik je glavna vsebina masaže, masaža pa je kombinacija znanosti in umetnosti. Torej masaža je umetnost dotika. Tečaj masaže je namenjen začetnikom, ki se na tečaju naučijo osnov klasične in tudi precej prijemov športne masaže. Znanje tečajniki lahko nadalje dopolnjujejo na nadaljevalnih tečajih s področja masažne umetnosti, kozmetične nege telesa in alternativnih oblik zdravljenja.

Kdaj: poleti 2023 (petek 16,00-20,00, sobota ter nedelja cel dan)
Kje: Srednje (Kambreško)

Program tečaja:
Program je razdeljen na teoretični in praktični del s seminarji. Tečajniki na koncu tečaja, po uspešno opravljenem izpitu pred izpitno komisijo, pridobijo potrdilo, ki zadošča za opravljanje dela maserja (športni klubi, hoteli, kozmetični saloni…). Tečaj poteka v obliki intenzivnega vikend tečaja, in sicer 30 šolskih ur (petek popoldne, sobota in nedelja cel dan).

Možnost plačila na dva obroka, pri čemer mora biti celotno plačilo poravnano do začetka tečaja. Cena ne vključuje DDV-ja (Akademija Arhimed ni zavezanec za DDV). Cena vključuje 30 urno izobraževanje, skripto, izpit, potrdilo o opravljenem tečaju ter izpitu. Občani občine Kanal ob Soči imajo 20% popusta. 

 

Prijave:

Prijavite se lahko preko e-maila: info@zavod-aa.com. S povratnim emailom boste prejeli prijavnico. Število mest je omejeno in bo izvedeno skladno z navodili za preprečevanje širjenja Covid-19. Prav tako bodo aktualizirana pravila za udeležbo na dogodku glede na aktualno situacijo v državi in pravila. 

Podpredsednica AA za področje izobraževanja: Sandra Martinuč, mag. 

 

Organizator si pridržuje pravico, da v primeru majhnega števila (manj kot 4 tečajniki) tečajnikov, tečaj izpelje v obliki individualnega tečaja (enake vsebine le časovno zgolj v petek in soboto - brez nedelje), tečajnikom pa se prizna celotnih 30-ur, kot so potrebne za osnovni tečaj.